Cabinet d'avocats Altea
Cabinet d'avocats Altea
Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

previous arrow
next arrow

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advocaat in vreemdelingenrecht, nationaliteit en IP


Charline Delval, Advocaat in vreemdelingenrecht, nationaliteit en IP

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tél : +32(0)2 894 45 87

Charline Delval behaalde een master publiek en internationaal recht met de grootste onderscheiding aan de Université Libre de Bruxelles. Met de steun van de Belgian American Educational Foundation (B.A.E.F.), de Stichting Fernand Lazard en de vzw Claude Pirson vulde ze haar academische opleiding aan met een bijkomende master (LL.M.) internationaal recht aan de Universiteit van Californië – Berkeley (UC Berkeley).

Tijdens haar studiejaren aan de universiteit was Charline Delval actief in verschillende maatschappelijke projecten. Zo ging ze in haar derde bachelorjaar aan de slag als redactrice bij het Journal indépendant van de Faculteit rechten en criminologie van de ULB. In haar laatste masterjaar werd ze co-hoofdredacteur. Daarnaast liep Charline Deval tijdens haar eerste masterjaar een onderzoeksstage bij de Equality Law Clinic van de ULB, waarbij ze met name meewerkte aan de redactie van een derde-partij-interventie voor het Comité voor economische, sociale en culturele rechten van de Verenigde Naties in de zaak L.J.W. c. België inzake huisvesting en armoede.

Sinds oktober 2022 is Charline Delval ingeschreven aan de balie van Brussel. Ze loopt stage binnen de advocatenassociatie Altea, onder leiding van Céline Verbrouck en Catherine de Bouyalski. Zo werkt ze mee aan materies inzake vreemdelingenrecht, immigratierecht, nationaliteitsrecht en internationaal familierecht

ADVOCATEN ALTEA

Altea is samengesteld uit advocaten met een gedegen specialisatie in:

Publiek, grondwettelijk en administratief recht

Vreemdelingenrechtnationaliteit en internationaal familierecht.

Een toegankelijke dienstverlening is een prioriteit voor ons kantoor.

De expertises van Altea zijn complementair en de advocaten van Altea verenigen zich rond de verdediging van de mensenrechten.

ADRES EN CONTACT

Boulevard Louis Schmidt 56, 1040 Etterbeek - Belgïe

+32(0)2 894 45 70