Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat van het Vreemdelingenrechtteam - nationaliteit en IPR


Julie Labarre, secrétaire chez Altea

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tél : +32(0)2 894 45 70

Julie Labarre is secretaresse bij het team Altea sinds 2014. Zij speelt een cruciale rol in de organisatie van het kantoor met Siham El Assad.

Het dagelijks beheer en de logistieke ondersteuning van Altea houden een verscheidenheid aan verantwoordelijkheden in voor onze secretaressen. Het meest zichtbaar voor onze cliënten is waarschijnlijk het feit dat Julie Labarre en Siham El Assad vaak het eerste aanspreekpunt zijn om cliënten ter plaatse, via telefoon of via e-mail te verwelkomen.

Julie Labarre is de administratieve verantwoordelijke van het team dat zaken behandelt rond:

Zij beheert ook de volledige boekhouding van het team. U kunt zich bijvoorbeeld tot haar richten voor alle vragen die te maken hebben met onze tarieven of kosten die aan een bepaald lopend dossier verbonden zijn.

Het behulpzame en vrolijke karakter van Julie Labarre wordt door iedereen geapprecieerd. Nauwgezet, goed georganiseerd en toegewijd is zij steeds op zoek om op een positieve en efficiënte manier antwoord te geven op de vragen van het team en van cliënten. En dit in nauwe samenwerking met Siham El Assad en de advocaten.