Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advocaat in vreemdelingenrecht, nationaliteit en IPR


Louise Ramboux, avocate spécialisée en droits des étrangers, droit de l’immigration et droit familial international

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. : +32(0)2 894 45 85

Louise Ramboux behaalde haar master in de rechten in 2018 aan de Université Catholique de Louvain (UCL) in de afstudeerrichting "Europees recht". Haar masterproef behandelde het humanitair en juridisch parcours van de vluchtelingen.  

In haar laatste bachelorjaar was zij vicevoorzitster van ELSA, The European Law Student’s Association - Saint-Louis Bruxelles.  In haar tweede masterjaar studeerde zij in het kader van een Erasmus-uitwisseling aan de Università Lumsa di Roma in Italië.  

Louise Ramboux is sinds maart 2019 lid van de balie van Brussel en maakt deel uit van het advocatenkantoor Altea waar zij samenwerkt met Céline Verbrouck en het gespecialiseerd team "immigratie en internationaal familierecht".  Zij beoefent hoofdzakelijk het vreemdelingenrecht (vrij verkeer binnen de Europese Unie, langdurig ingezetenen, nationaliteit, gezinshereniging, huwelijk en wettelijk samenwonen, erkenning van het vaderschap, verblijf van studenten, gecombineerde vergunning, beroepskaarten, internationale bescherming, enz.), het internationaal privaatrecht en het internationaal familierecht.